wz.69 Napisano 21 Styczeń 2023 Share Napisano 21 Styczeń 2023 Dzien dobry/ Dobry Wieczor / Czesc Poproszono mnie o identifikacje. Mam tylko 3 zdjecia. Prosze o opinie ktore przekaze posiadaczowi. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 21 Styczeń 2023 Share Napisano 21 Styczeń 2023 Wz 24/27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 wz.69 Napisano 22 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2023 Dziekuje za odpowiedz. Jestem troche zdziwiony orlem na rakojesci i ta duza kotwica na pochwie...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 wz.69 Napisano 2 Luty 2023 Autor Share Napisano 2 Luty 2023 Dzien dobry /Dobry wieczor Wlascicel dego kordzika "znalazl" sygnatury. "WOP" nie znam tego fabricanta... Borowski/ Mann / Ganczanski No Ci i inni nie znani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
wz.69
Dzien dobry/ Dobry Wieczor / Czesc
Poproszono mnie o identifikacje. Mam tylko 3 zdjecia. Prosze o opinie ktore przekaze posiadaczowi.
Z gory dziekuje.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi