Waltram Napisano 11 Grudzień 2022 Share Napisano 11 Grudzień 2022 Proszę o identyfikację, nie mogę znaleźć podobnych wzorów w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adamus73 Napisano 11 Grudzień 2022 Share Napisano 11 Grudzień 2022 Łyżeczki Hefry, do cukru- wzór wschodni, te ze wzorem kwiatowym to wzór Carmen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 takafura Napisano 11 Grudzień 2022 Share Napisano 11 Grudzień 2022 8 godzin temu, Waltram napisał: Proszę o identyfikację, nie mogę znaleźć podobnych wzorów w sieci Komplet "Carmen" nadal dostępny z 3,8 tyś na stronie hefra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Waltram Napisano 12 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2022 7 godzin temu, adamus73 napisał: Łyżeczki Hefry, do cukru- wzór wschodni, te ze wzorem kwiatowym to wzór Carmen. Dzięki, jest jeszcze Łątkowski z monogramem, i tyle wiem . Jednak nic na temat okresu, czy wzoru....będę wdzięczny za cokolwiek na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Waltram Napisano 12 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2022 6 godzin temu, takafura napisał: Komplet "Carmen" nadal dostępny z 3,8 tyś na stronie hefra.pl Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adamus73 Napisano 12 Grudzień 2022 Share Napisano 12 Grudzień 2022 Hefra to wyroby powojenne, natomiast Piotr Łątkowski to lata 1900-1944. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Waltram
Proszę o identyfikację, nie mogę znaleźć podobnych wzorów w sieci
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi