Skocz do zawartości
  • 0

Fragmenty/Pozostałości po amunicji?

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Napisano

Wiem że przedmioty są bardzo skorodowane i nie spodziewam się odpowiedzi na wszystko chciał bym tylko wiedzieć od czego są i jak wyglądała całość z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. 

• 0
Napisano
9 godzin temu, Julekcezar napisał:

Fajny zapał, trzymaj go, jak kogoś znajdziesz co ma czuba bez to zrobisz dobry deal, jak ze mną za czapkę skaczącego ogórka :)

tyle że to jest wciąż groźne (chyba)

• 0
Napisano
17 hours ago, predi888 napisał:

Nie na górę coś było jeszcze nakręcane ale mam wątpliwości czy to to bo w tym samym miejscu wczoraj znalazłem pocisk 7.5/6cm z tym samym zapalnikiem znajomy znalazł taki sam pocisk tyle że rozerwany wygląda jak przekrój i pocisk w około 80% był wypełniony jakimś ładunkiem idk może to jakiś szwabski 7.5 albo 7.6cm 

• 0
Napisano (edytowane)

Pierścień jest zrobiony z miedzi jest bardzo szeroki brak oznaczeń z resztą dziś idę sprawdzić czy nie ma więcej i zgłosić więc przy okazji mogę zrobić zdjęcie

Edytowane przez _Cross_
  • 0
Napisano
On 4.11.2022 o 07:51, predi888 napisał:

O to taki pocisk nie udało mi się zrobić zdjęcia bo zapomniałem zanim zgłosiłem ale znalazłem na necie z tego co wyczytałem jest szwabski i ma ten sam zapalnik ale nie wiem co to za pocisk44-584408.thumb.jpg.f559386d8fa2b9f6991471c5ba371606.jpg