wicja1 Posted April 15, 2004 Author Share Posted April 15, 2004 Właśnie otrzymałem wiadomośc,że firma Compass już jest dostępna w Polsce.Co sądzą na temat wykrywaczy tej firmy Giganci Metaldetectingu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrand Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Bez przesady :) Właśnie jestem w trakcie wykonywania testów Compass'a Relic & Coin Finder" i za jakiś tydzień zamieszczę raport na mojej stronie (o czym powiadomię). Dotychczasowe wrażenia bardzo pozytywne. Na razie wykopciłem" tylko jeden komplet baterii, a to o wiele za mało aby w sposób zdecydowany wypowiadać się. Odrobinę cierpliwości. PozdrawiamMrand Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadee Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 a czy jest jakaś stronka tej firmy?mogę prosić o link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrand Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Compass to stara firma z tradycjami. Wszystko wskazuje na to, że legenda wraca. Link do strony firmowej: http://www.compass-metaldetectors.com/index.htmlNaprawdę warto zapoznać się z tym sprzętem. PozdrawiamMrand Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicja1 Posted April 16, 2004 Author Share Posted April 16, 2004 Dzięki.Ciekawy jestem co na ten temat powiedzą Panowie Raned, Proscan i inni.Liczę na odpowiedż.Pozdrawiam.wicja1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrand Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Dla pełnej jasności dodam, że testuję sprzęt z nowej edycji 2004. Ma on istotnie poprawione osiągi i to wyraźnie widać. PozdrawiamMrand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raned Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Z wykrywaczami Compass zetknąłem się kilkanaście lat temu i miałem w rękach większość produktów tej firmy. Zewnętrznie wcale się nie zmieniły od tego czasu kiedy firma się spaliła, ok 10 lat temu. Nie powiem nic złego, bo nie chcę z wiadomych powodów ani dobrego z jeszcze innych powodów. Ot wykrywacze jak wykrywacze, na i tak już przeładowanym rynku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.