adam1234 Napisano 26 Czerwiec 2022 Share Napisano 26 Czerwiec 2022 Witam przedstawiam zdjęcie miedzianej monety. Moneta ma szerokość 15mm Na monecie jest lekko widoczny zarys orła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 27 Czerwiec 2022 Share Napisano 27 Czerwiec 2022 (edytowane) zdjęcie tak kiepsko zrobione, że ja nie mogę się dopatrzeć niczego charakterystycznego. A skoro piszesz, że jest miedziana i jest wielkości 15mm z orłem to obstawiam boratynkę koronną (czyli szeląg Jana Kazimierza). Popatrz na zdjęcia w necie i porównaj bo więcej zobaczysz niż inni Pozdr. Edytowane 27 Czerwiec 2022 przez bialawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 27 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2022 Dzięki! To trochę wygląda na szeląg Jana Kazimierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi