Kolekcjoner 00 Napisano 17 Czerwiec 2022 Share Napisano 17 Czerwiec 2022 Witam proszę o identyfikację poniższych butelek Butelki wykopane z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 DARKOFF Napisano 18 Czerwiec 2022 Share Napisano 18 Czerwiec 2022 Butelka z napisem KLAWE-apteczna, firma magister Klawe Warszawa. Butelka z napisem KRYNICA ZUBER, Krynica Zdrój a przeznaczona na jakieś lecznicze nalewki lub krople. Butelka z napisem SPOŁEM, Jakowaś esencja spożywcza. Dwie ostatnie może być PRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kolekcjoner 00 Napisano 18 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2022 6 hours ago, DARKOFF napisał: Butelka z napisem KLAWE-apteczna, firma magister Klawe Warszawa. Butelka z napisem KRYNICA ZUBER, Krynica Zdrój a przeznaczona na jakieś lecznicze nalewki lub krople. Butelka z napisem SPOŁEM, Jakowaś esencja spożywcza. Dwie ostatnie może być PRL. No cóż to że ta butelka jest z firmy magistra klawe to nie wątpię ale po czym? wygląda jak po perfumach a nie po lekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sturmpanzer73 Napisano 18 Czerwiec 2022 Share Napisano 18 Czerwiec 2022 https://myvimu.com/exhibit/54637576-buteleczka-po-lekarstwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 DARKOFF Napisano 18 Czerwiec 2022 Share Napisano 18 Czerwiec 2022 6 godzin temu, Kolekcjoner 00 napisał: No cóż to że ta butelka jest z firmy magistra klawe to nie wątpię ale po czym? wygląda jak po perfumach a nie po lekach Przecież napisałem że butelka apteczna a tam trudno raczej o perfumy. Wygląd nie zawsze świadczy o zastosowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kolekcjoner 00
Witam proszę o identyfikację poniższych butelek
Butelki wykopane z ziemi
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi