niechludow Napisano 19 Kwiecień 2022 Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Wysokość około 35 cm, przekrój około 12x12 cm. Aluminiowa rączka nie koniecznie oryginalna. Na mosiężnej tabliczce napis WARSZT.TECH. J.W. 5563 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 niechludow Napisano 19 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Jednostkę znalazłem, Mrągowo. Interesuje zastosowanie pojemnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 19 Kwiecień 2022 Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Czołem. Pewnie jakieś graty do radiostacji. (służyłem tam, 2 lata i 14 dni....) pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 niechludow Napisano 25 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2022 Kolega , specjalista od łączności, nie widzi związku tej skrzyneczki z łącznością właśnie. Sugeruje latarkę w sensie taką latarkę jak się kiedyś używało. Duża skrzynka, do niej przytwierdzony odbłyśnik a w środku akumulator niklowo-kadmowy mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
niechludow
Wysokość około 35 cm, przekrój około 12x12 cm. Aluminiowa rączka nie koniecznie oryginalna. Na mosiężnej tabliczce napis WARSZT.TECH. J.W. 5563
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi