Szymonjhsjasbdhs Napisano 3 Kwiecień 2022 Share Napisano 3 Kwiecień 2022 Witam mam łuske Mosina do Mosina ze zbitą spłonką o takich napisach, zaznaczyłem strzałkami 1, jakby ys. 1 8 r ? Z jakiego roku przede wszystkim? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 3 Kwiecień 2022 Share Napisano 3 Kwiecień 2022 Przedewszystkim to 8 x 50R Lebel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 3 Kwiecień 2022 Share Napisano 3 Kwiecień 2022 VS - Atelier de Construction de Versailles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Szymonjhsjasbdhs Napisano 3 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2022 1918? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Szymonjhsjasbdhs Napisano 3 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2022 Ja tam się dziwię skąd takie łuski, jakieś francuskie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 3 Kwiecień 2022 Share Napisano 3 Kwiecień 2022 Ale, że co Cię dziwi? W Polsce stosowano wszelkiego rodzaju broń palną. Francuska amunicja to, żaden ewenement. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 K.O.P. Napisano 3 Kwiecień 2022 Share Napisano 3 Kwiecień 2022 i to nie tylko przez WP ale i przez Niemców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Szymonjhsjasbdhs
Witam mam łuske Mosina do Mosina ze zbitą spłonką o takich napisach, zaznaczyłem strzałkami
1, jakby ys. 1 8 r ?
Z jakiego roku przede wszystkim?
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi