Gość Napisano 21 Sierpień 2002 Share Napisano 21 Sierpień 2002 Do prowadzonej dyskusji proponuje zapoznać się z artykułem tajne bronie Hitlera http://republika.pl/proti2Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpień 2002 Share Napisano 22 Sierpień 2002 Bzdura!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpień 2002 Share Napisano 22 Sierpień 2002 Troche zaduzo tu o ufoludkach jak na moj gust.Ale latajace skrzydlo to nie jest nic niezwyklego.A jego niska widocznosc radarowa wynika z samego ksztaltu ktory jest bliski doskonalosci aerodynamicznej.Tekst brzmi jak z arcjiwum X.Ale w to ze w Reise mialo byc produkowane cos bardzo waznego zwiazanego z uranem, wierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpień 2002 Share Napisano 22 Sierpień 2002 A ja wierzę wszystkim dokumentom i świadkom, z czego jasno i zgodnie wynika FHK, choć i fabryka się pojawia, najprawfdopodobniej we Włodarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpień 2002 Share Napisano 22 Sierpień 2002 CYATAT Z TEKSTU: Informacje przedstawione w tym tekście pochodzą z tajnego archiwum Hitlera odnalezionego kilka lat po wojnie w Wiedniu. Nie wszystkie dokumenty z tego archiwum zostały udostępnione, ale nawet to, co opublikowano, zawiera takie rewelacje, że aż strach pomyśleć, co znajduje się w utajnionej części. Nie wiadomo, czy te nie znane obecnie informacje kiedykolwiek ujrzą światło dzienne."HEHEHEHEHE UHAHAHAHAHA!!!!Kto pisze takie pierdoly? Witkowski? :))O Vrilach, Thulach i Antarktydzie kraza plotki, domysly i tak trzeba traktowac te informacje a nie utrzymywac ze sa to fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpień 2002 Share Napisano 22 Sierpień 2002 Mam dosyć. Siadam i przygotowuję autentyczne" zdjęcie tego świrla". Potem będzie prawdziwy" film z przelotu. Może to niektórych wyleczy z idiotyzmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Sierpień 2002 Share Napisano 23 Sierpień 2002 A szpitale psychiatryczne sa pełne zdrowych.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 23 Sierpień 2002 Share Napisano 23 Sierpień 2002 Do Rexa: Zapoznaj się z artykułem na: http://www.eksplorator.cud.pl/18.htm. Może zrozumiesz o co w tym biega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.