Akwinny Napisano 3 Luty 2022 Share Napisano 3 Luty 2022 (edytowane) Kiedys przypadkowo znalazłem bagnet i od tych kilkunastu lat nadal nic o nim nie wiem, ktoś rozpoznaje? Edytowane 3 Luty 2022 przez Akwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 3 Luty 2022 Share Napisano 3 Luty 2022 Czołem. A może by tak -zmierzyć te "zwłoki" - nap. dł. całkowita, dł. głowni....i tym podobne inne wymiary. To by znacznie pomogło. Na pierwszy rzut oka - proporcja głowni do rękojeści, proporcja trzonu rękojeści do głowicy zamka i przekrój konstrukcyjny głowni. To - włoski - Carcano 1891. (ale bez podanych wymiarów, to zgadywanka) pzdr. stani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Akwinny Napisano 3 Luty 2022 Autor Share Napisano 3 Luty 2022 Długość całkowita to 41cm, długość od czubka do otworów przy rękojeści 30.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 3 Luty 2022 Share Napisano 3 Luty 2022 Czołem. 25 minut temu, Akwinny napisał: Długość całkowita to 41cm, długość od czubka do otworów przy rękojeści 30.5cm To - włoski - Carcano 1891. pzdr. stani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Akwinny
Kiedys przypadkowo znalazłem bagnet i od tych kilkunastu lat nadal nic o nim nie wiem, ktoś rozpoznaje?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi