kribmw Napisano 10 Styczeń 2022 Napisano 10 Styczeń 2022 Witam szanownych forumowiczów poszukuję opony fartuchowej 28 cali do mojego odrestaurowywanego roweru z między wojnia projekt stanął w miejscu bo brakuje mi jednej opony.Będę wdzięczny za pomoc.Nowa nie wchodzi w grę bo głupio to będzie wyglądać. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 10 Styczeń 2022 Napisano 10 Styczeń 2022 Masz, dla przykładu, w pewnych portalach aukcyjnych... Cytuj
kribmw Napisano 10 Styczeń 2022 Autor Napisano 10 Styczeń 2022 Sprawdzałem portale aukcyjne ale w większości to są umieszczone w archiwach nie ma nic aktualnego.porzucił byś jakieś linki pozdrawiam. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 10 Styczeń 2022 Napisano 10 Styczeń 2022 Słowa-klucze... Opona 28 x 1 1/2 40-635 fartuchowa RUBENA CZARNA Teraz akurat jedna aukcja... Cytuj
kribmw Napisano 12 Styczeń 2022 Autor Napisano 12 Styczeń 2022 Dzięki bardzo Czlowieksniegu co prawda nie chciałem nowej opony ale ze względu na braki zdecydowałem się zakupić myślę że wygląda spoko pozdrawiam. Cytuj
Jacmaz Napisano 31 Sierpień 2023 Napisano 31 Sierpień 2023 Witam miłośnika retro rowerów. Mam Simsona i chińskie opony fartuchowe ale nie wiem jak je założyć na obręcz. Mógłbyś pomóc? Cytuj
kribmw Napisano 1 Wrzesień 2023 Autor Napisano 1 Wrzesień 2023 Cześć słuchaj to była moja pierwsza przygoda z odrestaurowaniem tego typu roweru.Pamiętam że najpierw założyłem jedną część opony na obręcz następnie dętka.Kominek od dętki na swoje miejsce i drugi rant opony do środka.Wiem że to wszystko mi się przesuwało ale podstawą jest powoli pompować powietrze i ruszać oponą żeby weszła w obręcz.Czyli trochę powietrza i układanie opony w rancie.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi