Carolus Napisano 2 Luty 2022 Napisano 2 Luty 2022 8 minutes ago, formoza58 napisał: Śpieszę z odpowiedzią Edmundo. W tej " głupawce" zawierzyłem wiki i zamieściłem zdjęcie pod tytułem : Von den Polen zerstörte Brücke bei Wizna. Ale jak się przyjrzeć, to nie jest Wizna. Coż , sorki , mea culpa. No i pogratulować plusa w reputacji, kiedy się obudzi mój " współtowarzysz" w tym wątku i przeczyta Twój komentarz ;-) Bo 12 hours ago, formoza58 napisał: te moje pomyłki pikuś Cytuj
formoza58 Napisano 2 Luty 2022 Napisano 2 Luty 2022 Widzisz Edmundo, było do przewidzenia, kiedy ślepka otworzy. Może tak, dla odmiany spytałbyś go, ze znajomości zdjęć, które zamieszcza? W wątku, który jako Bartee wymyślił ze względu na urodzaj zdjęć, aby nadążyć w " głupawce", którą sam wymyślił. A którego jesteś obserwatorem :-) Cytuj
Carolus Napisano 2 Luty 2022 Napisano 2 Luty 2022 ebay, Foto Panoramablick auf die gesprengte Weichselbrücke in Polen 1939 Polenfeldzug Cytuj
Carolus Napisano 2 Luty 2022 Napisano 2 Luty 2022 ebay, Foto Eisenbahn Pionier Reg. 68 arbeitet an einer gesprengten Brücke in Polen Cytuj
Carolus Napisano 11 Luty 2022 Napisano 11 Luty 2022 ebay, Foto Polen-zerstörte Brücke Wehrmacht 2.WK (f632) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi