pir77 Napisano 17 Listopad 2021 Share Napisano 17 Listopad 2021 Proszę o informację co oznacza na zdjęciu ( pocztówce) znak WKS czy jest to skrót od Wojskowego Klubu Sportowego? Będę wdzięczny za informację - zaintrygowało mnie to zdjęcie pocztówka . Może ktoś mi więcej opowie na jej temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pir77 Napisano 17 Listopad 2021 Autor Share Napisano 17 Listopad 2021 Jak mogłem to przeoczyć przecież to znaczek WSK czyli Wytwórnia Sprzętu Komunikacyjnego ;-) czekam jednak - może ktoś coś więcej o tym zdjęciu powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 17 Listopad 2021 Share Napisano 17 Listopad 2021 23 minuty temu, pir77 napisał: znak WKS czy jest to skrót od Wojskowego Klubu Sportowego? To jest skrót od Wytwórnia Sprzętu Komunikacyjnego- WSK, jak kojarzysz motocykle WSK 125 czy też 175, to wiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pir77 Napisano 17 Listopad 2021 Autor Share Napisano 17 Listopad 2021 Już się zreflektowałem oczywiste czasami umyka . Dzięki - jednak czekam również na jakąś historię tego zdjęcia może ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
pir77
Proszę o informację co oznacza na zdjęciu ( pocztówce) znak WKS czy jest to skrót od Wojskowego Klubu Sportowego? Będę wdzięczny za informację - zaintrygowało mnie to zdjęcie pocztówka . Może ktoś mi więcej opowie na jej temat.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.