Mart2021 Napisano 10 Listopad 2021 Share Napisano 10 Listopad 2021 Witam. Dostałem w spadku drewniany talerz o średnicy ok 35cm. Nie stety nic nie wiem na jego temat oprócz tego że pradziadek przywiózł go z Wileńszczyzny. Ktoś może zna temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 10 Listopad 2021 Share Napisano 10 Listopad 2021 jest tego trochę na necie z różnymi wzorami myślę, że międzywojnie talerz chleba naszego – Szukaj w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart2021 Napisano 10 Listopad 2021 Autor Share Napisano 10 Listopad 2021 Praktycznie nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 10 Listopad 2021 Share Napisano 10 Listopad 2021 Z perspektywy minionego życia...: Drewniany talerz (janinapelczar.blogspot.com) talerz chleba naszego – Szukaj w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Mart2021
Witam. Dostałem w spadku drewniany talerz o średnicy ok 35cm. Nie stety nic nie wiem na jego temat oprócz tego że pradziadek przywiózł go z Wileńszczyzny. Ktoś może zna temat
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.