Kategart Napisano 29 Wrzesień 2021 Share Napisano 29 Wrzesień 2021 Witam ponownie. Tym razem pamiątka rodzinna. Od zawsze w rodzinie ale nigdy nikt nie pokusił się o próbę jego identyfikacji. Z mojej wiedzy, opowiadań rodzinnych i domysłów może pochodzić z dwóch źródeł: 1. Niemcy/ Śląsk lata 1900-1930 2. Dzisiejsza Białoruś lata 1850-1920 Nie znalazłem nigdzie w dostępnych źródłach informacji na temat tego przedmiotu. [PRZEDMIOT NIE JEST PRZEZNACZONY NA SPRZEDAŻ] Wymiary: długość 24 cm szerokosć ostrza: 2 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Wrzesień 2021 Share Napisano 29 Wrzesień 2021 Moda na Egipt była kilkukrotnie w 1 poł xix w i pod koniec a też na pocz xx w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kategart
Witam ponownie.
Tym razem pamiątka rodzinna. Od zawsze w rodzinie ale nigdy nikt nie pokusił się o próbę jego identyfikacji.
Z mojej wiedzy, opowiadań rodzinnych i domysłów może pochodzić z dwóch źródeł:
1. Niemcy/ Śląsk lata 1900-1930
2. Dzisiejsza Białoruś lata 1850-1920
Nie znalazłem nigdzie w dostępnych źródłach informacji na temat tego przedmiotu.
[PRZEDMIOT NIE JEST PRZEZNACZONY NA SPRZEDAŻ]
Wymiary: długość 24 cm szerokosć ostrza: 2 cm
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.