Van Pelt Napisano 30 Sierpień 2021 Share Napisano 30 Sierpień 2021 Cześć. Potrzebna pomoc w odczytaniu tego tekstu. Są to opisy zdjęć. Przetłumaczyć mogę sam, tylko muszę wiedzieć co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van Pelt Napisano 15 Październik 2021 Autor Share Napisano 15 Październik 2021 Bump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arklas Napisano 30 Sierpień 2021 Share Napisano 30 Sierpień 2021 Masz możliwość wstawić wyraźniejsze obrazki, np. skany zamiast zdjęć? W ołówku odbija się światło, a wtedy, przez mały kontrast z tłem, kompresja zjada szczegóły. Mogą być po pół strony, tak żeby załadowały się większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van Pelt Napisano 1 Październik 2021 Autor Share Napisano 1 Październik 2021 Cześć. Dzięki za odpowiedź. Troszkę mi się zeszło, ale proszę... Jedyne co doczytałem, to Ostfront w drugiej części. Zresztą ze zdjęć też tak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Van Pelt
Cześć.
Potrzebna pomoc w odczytaniu tego tekstu. Są to opisy zdjęć.
Przetłumaczyć mogę sam, tylko muszę wiedzieć co.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.