lysy452 Napisano 29 Sierpień 2021 Share Napisano 29 Sierpień 2021 Witam wpadł mi taki pojemnik (skrzyneczka ) z bakelitu i nie mam pojęcia do czego służył-(a ) może ktoś wie jakie miał zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 lysy452 Napisano 29 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2021 nikt nie ma pomysłu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 lysy452 Napisano 1 Wrzesień 2021 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2021 Panowie nikt nic? Może jakieś luźne skojarzenie Każda sugestia mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Szybki55 Napisano 1 Wrzesień 2021 Share Napisano 1 Wrzesień 2021 Jak może być luźno to https://allegro.pl/oferta/modul-plytka-ei2-081-008-gm-101-11101675581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 lysy452 Napisano 1 Wrzesień 2021 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2021 za mało luzu więcej Germanii mniej Ruslandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 lysy452 Napisano 15 Luty Autor Share Napisano 15 Luty a tu odświeżę może temat gdybyś ktoś powiedział z czego ta skrzyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adameknowy Napisano 26 Luty Share Napisano 26 Luty https://www.youtube.com/watch?v=39TQSv7z_k0 16:55minuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 26 Luty Share Napisano 26 Luty dobre trafienie łącznica do połączenia telefonów polowych . do łącznicy był podłączony też telefon . z punktu np 1 batalionu łączyłeś się z operatorem łącznicy i prosiłeś o połączenie z innym telefonem np jak na filmie z 2 batalionem lub dowództwem odcinka itd w zależności ile podpieto telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
lysy452
Witam wpadł mi taki pojemnik (skrzyneczka ) z bakelitu i nie mam pojęcia do czego służył-(a )
może ktoś wie jakie miał zastosowanie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi