mateusz1986 Napisano 24 Sierpień 2021 Share Napisano 24 Sierpień 2021 Witam kolegów . znalazłem ostatnio takie coś . Kojarzy mi się to ze starą gałką od mebli , od szuflady . Ale co by takie coś robiło w środku lasu na totalnym odludziu? Ma ktoś jakieś pomysły co to morze być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 24 Sierpień 2021 Share Napisano 24 Sierpień 2021 Najprawdopodobniej zapinka od księgi pewnie XVII/XVIII w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz1986 Napisano 25 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2021 Oooo . Nie pomyślał bym o tym . Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mateusz1986
Witam kolegów . znalazłem ostatnio takie coś . Kojarzy mi się to ze starą gałką od mebli , od szuflady . Ale co by takie coś robiło w środku lasu na totalnym odludziu? Ma ktoś jakieś pomysły co to morze być ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.