ra_v Napisano 1 Sierpień 2021 Share Napisano 1 Sierpień 2021 Może ktoś będzie coś wiedział. szukam i nie mogę znaleźć, nic na temat nie wyskakuje Taki epolet podobno carycy Elżbiety II - wielkość epoletowa ale bez rangi? I taki Cap Badge - wygląd i rozmiar czapkowy ale te litery MP czy PM nic nie mogę dopasować. Jak brytyjski grenadierów ale nie, może Francja? Dzięki za każde info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra_v Napisano 2 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2021 Bardzo dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartee Napisano 1 Sierpień 2021 Share Napisano 1 Sierpień 2021 Granat - szukaj pod hasłem "Belgium MIlitary Police Cap Badge" tu już była ta odznaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartee Napisano 1 Sierpień 2021 Share Napisano 1 Sierpień 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ra_v
Może ktoś będzie coś wiedział.
szukam i nie mogę znaleźć, nic na temat nie wyskakuje
Taki epolet podobno carycy Elżbiety II - wielkość epoletowa ale bez rangi?
I taki Cap Badge - wygląd i rozmiar czapkowy ale te litery MP czy PM nic nie mogę dopasować. Jak brytyjski grenadierów ale nie, może Francja?
Dzięki za każde info
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.