raffa66 Napisano 6 Lipiec 2021 Share Napisano 6 Lipiec 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffa66 Napisano 6 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffa66 Napisano 6 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffa66 Napisano 7 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2021 Juz wiem jest to cechowka lesna ale z jakich lat moze pochodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 7 Lipiec 2021 Share Napisano 7 Lipiec 2021 Typowa, używana na co dzień to okrągła, kwadratowa to była używana przez osoby kontrolujące leśnictwo. Ps. Na forum lasypolskie.pl był rok temu aktywny użytkownik mający kolekcję kilkudziesięciu cechówek, jak odszukam mejla to będzie można uzyskać 100 % pewne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek780412 Napisano 7 Lipiec 2021 Share Napisano 7 Lipiec 2021 Nie wiem, się nie znam.Takie coś można zgubić,zapodziać,udostępnić komuś (sprzedać ?) czy to jest przedmiot podlegający jakimś regulacjom prawnym (służbowym) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 7 Lipiec 2021 Share Napisano 7 Lipiec 2021 4 godziny temu, wojtek780412 napisał: Nie wiem, się nie znam.Takie coś można zgubić,zapodziać,udostępnić komuś (sprzedać ?) czy to jest przedmiot podlegający jakimś regulacjom prawnym (służbowym) ? Używanie cechówek w LP było proceduralnie zbliżone do zasad stosowania pieczątek - zarządzenie określało kto i gdzie ma ich używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
raffa66
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.