NaZad Napisano 26 Czerwiec 2021 Share Napisano 26 Czerwiec 2021 Witam! klamerka ok czy śmierdzi cwaniactwem ? - wpadła przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 26 Czerwiec 2021 Share Napisano 26 Czerwiec 2021 Ze zdjęć jak dla mnie wygląda ok. Sam mam stalową ale w gorszym stanie bo z nielicznymi dziurami na wylot. Wygrzebałem dosłownie butem na terenie budowy bo zainteresował mnie ślad rdzy na ziemi. No ale takie rzeczy tylko w bajkach się dzieją Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksiusta Napisano 27 Czerwiec 2021 Share Napisano 27 Czerwiec 2021 Zrób zbliżenie na głowę orła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonS Napisano 18 Lipiec 2021 Share Napisano 18 Lipiec 2021 https://archiwum.allegro.pl/oferta/klamra-niemiecka-gott-mit-uns-i6653024923.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
NaZad
Witam!
klamerka ok czy śmierdzi cwaniactwem ? - wpadła przy okazji
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.