enie Napisano 2 Czerwiec 2021 Share Napisano 2 Czerwiec 2021 Dzień dobry! Proszę o pomoc w identyfikacji tej łuski: długość 150 mm, średnica kryzy 33 mm, średnica min. szyjki 25 mm. Nie mogę nic znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Czerwiec 2021 Share Napisano 2 Czerwiec 2021 WJA 23 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enie Napisano 2 Czerwiec 2021 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2021 Nie zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enie Napisano 2 Czerwiec 2021 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2021 Średnica wynosi 33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enie Napisano 2 Czerwiec 2021 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2021 Ok, dzięki, to pewnie jest ta łuska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Czerwiec 2021 Share Napisano 2 Czerwiec 2021 szyjka 23mm średnica zewnętrzna łuski 33mm długość 151mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enie Napisano 2 Czerwiec 2021 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2021 Wreszcie czarno na białym informacja, której szukałam. Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
enie
Dzień dobry! Proszę o pomoc w identyfikacji tej łuski: długość 150 mm, średnica kryzy 33 mm, średnica min. szyjki 25 mm. Nie mogę nic znaleźć...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.