Luxor Napisano 18 Maj 2021 Share Napisano 18 Maj 2021 Najprawdopodobniej jest to część pistoletu sygnałowego, lecz pomimo usilnych starań dopasowania prezentowanego elementu do całości broni nie jestem w stanie określić rodzaju pistoletu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 18 Maj 2021 Share Napisano 18 Maj 2021 Mnie to bardziej na kłódkę wygląda jak na pistolet. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luxor Napisano 18 Maj 2021 Autor Share Napisano 18 Maj 2021 Drogi Panie Wojtku, kłódka ma ruchomą obręcz więc raczej odpada. Ten element obręczy jest przytwierdzony na stałe, co sugeruje mi osłonę języka spustowego, ale dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 18 Maj 2021 Share Napisano 18 Maj 2021 100 procent kłódka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luxor Napisano 18 Maj 2021 Autor Share Napisano 18 Maj 2021 100 % się zawiodłem. Wyobraźnia moja jest jednak omylna. Dzięki Wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luxor Napisano 18 Maj 2021 Autor Share Napisano 18 Maj 2021 A macie może zdjęcie podobnej, bo w necie trudno znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luxor Napisano 18 Maj 2021 Autor Share Napisano 18 Maj 2021 W sumie już znalazłem podobną. Dzięki jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartee Napisano 18 Maj 2021 Share Napisano 18 Maj 2021 https://swiatniki.wordpress.com/2011/10/09/klodki-swiatnickie/ na ostatnim zdjęciu z postu startowego można się dopatrzeć mocowania elementu ruchomego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luxor Napisano 18 Maj 2021 Autor Share Napisano 18 Maj 2021 Wiem już. Znalazłem. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Luxor
Najprawdopodobniej jest to część pistoletu sygnałowego, lecz pomimo usilnych starań dopasowania prezentowanego elementu do całości broni nie jestem w stanie określić rodzaju pistoletu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.