dziko08 Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Zegarek a właściwie to co z niego zostało. Nie mogę lepiej doczyścić. Odczytałem tylko rok: 178x a ostatnia cyfra to 3 lub 5. Już nie raz mnie zaskakiwaliście wiedzą więc i teraz liczę na waszą pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko08 Napisano 2 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Jeszcze jedna fota środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Posrebrzany kluczykowiec. To nie data a numer. Zegarek z 2 poł XIX w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 beaucourt pocket watch – Szukaj w Google porównaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Kwiecień 2021 Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Jednak z XX w Beaucourt Argentan pocket watch - 1920/30s - Catawiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko08 Napisano 2 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Tyr jestes nieoceniony. Bardzo dziekuje. Za chwile poleci klamra do identyfikacji bo jakiegos malego orla ma a ja laik jestem wiec zachecam do identyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dziko08
Zegarek a właściwie to co z niego zostało. Nie mogę lepiej doczyścić. Odczytałem tylko rok: 178x a ostatnia cyfra to 3 lub 5. Już nie raz mnie zaskakiwaliście wiedzą więc i teraz liczę na waszą pomoc :)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.