kazioW24 Napisano 4 Marzec 2021 Share Napisano 4 Marzec 2021 Kto jest wytwórcą tego srebra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 5 Marzec 2021 Autor Share Napisano 5 Marzec 2021 Dzięki,masz literaturę czy jest gdzieś w necie dostępne,to bym sam szukał i nie zawracał głowy,tą stronę 925-1000 to znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus73 Napisano 5 Marzec 2021 Share Napisano 5 Marzec 2021 To jeden z kilku znaków jakie używał, wystarczy wpisać David Andersen - Oslo i pojawią się wszelkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 5 Marzec 2021 Autor Share Napisano 5 Marzec 2021 To już wiem nawet widziałem na stronie 925-1000 tylko nie powiązałem z tym artysta.Pytałem bardziej ogólnie o sygnatury srebra ,złota czy korzystasz z literatury czy jest dostępne w sieci na jakiś stronach oprócz już wymienionej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus73 Napisano 5 Marzec 2021 Share Napisano 5 Marzec 2021 Literatura, notatki własne plus sieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus73 Napisano 4 Marzec 2021 Share Napisano 4 Marzec 2021 David Andersen - Oslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kazioW24
Kto jest wytwórcą tego srebra.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.