jasnepelne Napisano 16 Luty 2021 Napisano 16 Luty 2021 Witajcie, drodzy forumowicze. Przypadkiem na strychu mojej babuni, natrafiłem na ciekawy obiekt. Nie mam pojęcia, kogo ten przedmiot przedstawia, ale może Wam uda się pomóc mi w ustaleniu kto, lub co to jest. Miłego zimowego dnia :)
Tyr Napisano 16 Luty 2021 Napisano 16 Luty 2021 Maszkaron od mebla konsolki czyli pułki na ścianie. konsolka z maszkaronem – Szukaj w Google
jasnepelne Napisano 16 Luty 2021 Autor Napisano 16 Luty 2021 Dzięki bardzo. Zakładam, że nie przyponina żadnej postaci.
dago2 Napisano 16 Luty 2021 Napisano 16 Luty 2021 31 minut temu, jasnepelne napisał: Dzięki bardzo. Zakładam, że nie przyponina żadnej postaci. Mi przypomina jednego gościa z polityki, tylko nie moge sobie przypomnieć nazwiska. Taki niewysoki...
Pytanie
jasnepelne
Witajcie, drodzy forumowicze.
Przypadkiem na strychu mojej babuni, natrafiłem na ciekawy obiekt. Nie mam pojęcia, kogo ten przedmiot przedstawia, ale może Wam uda się pomóc mi w ustaleniu kto, lub co to jest.
Miłego zimowego dnia :)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.