dzikusek Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 Witam serdecznie szanowne grono i zwracam się z prośba o pomoc w identyfikacji bagnetu. Na chwilę obecną posiadam tylko takie zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert.F Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 Jugosławia do karabinu wz 1932 dla Gwardii Królewskiej, oryginał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikusek Napisano 11 Luty 2021 Autor Share Napisano 11 Luty 2021 4 minuty temu, bert.F napisał: Jugosławia do karabinu wz 1932 dla Gwardii Królewskiej, oryginał ?? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikusek Napisano 11 Luty 2021 Autor Share Napisano 11 Luty 2021 11 minut temu, bert.F napisał: Jugosławia do karabinu wz 1932 dla Gwardii Królewskiej, oryginał ?? Dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert.F Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 Pomyłka, do karabinu wz 24, takie "rare "że wszystko mi się po.....o(pomyliło) mało prawdopodobne że oryginał , ale możliwe, to twój ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikusek Napisano 11 Luty 2021 Autor Share Napisano 11 Luty 2021 8 minut temu, bert.F napisał: Pomyłka, do karabinu wz 24, takie "rare "że wszystko mi się po.....o(pomyliło) mało prawdopodobne że oryginał , ale możliwe, to twój ? dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikusek Napisano 11 Luty 2021 Autor Share Napisano 11 Luty 2021 Teraz, dzikusek napisał: dziękuje za pomoc 9 minut temu, bert.F napisał: Pomyłka, do karabinu wz 24, takie "rare "że wszystko mi się po.....o(pomyliło) mało prawdopodobne że oryginał , ale możliwe, to twój ? jest w rękach bardzo leciwego pana który ma w swojej kolekcji kilka innych bagnetów jednak takiego jeszcze nie widziałem, jest on u niego od baaaardzo dawna, specjalistą nie jestem ale uważam że jest to oryginał. Wieczorem mogę zrobić dodatkowe fotki bo będę u niego. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert.F Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 Śruby okładzin odwrotnie założone i jeszcze parę innych szczegółów...., jak dla mnie kopia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikusek Napisano 11 Luty 2021 Autor Share Napisano 11 Luty 2021 nie jestem specjalistą nie mi to oceniać wieczorem mogę mieć więcej zdjęć ale bagnet i tak nie jest na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dzikusek
Witam serdecznie szanowne grono i zwracam się z prośba o pomoc w identyfikacji bagnetu. Na chwilę obecną posiadam tylko takie zdjęcia.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.