KamilŚwieżak Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 Witam. Wpadła mi wczoraj w ręce taka skrzyneczka na ammo. Może i populares ale chciałem zapytać o to malowanie. Czy taki kamuflaż był przypisany do jakichś konkretnych jednostek? Stan naprawdę przyzwoity. Pozdrawiam
vis1939 Napisano 14 Styczeń 2021 Napisano 14 Styczeń 2021 W dniu 10.01.2021 o 13:46, KamilŚwieżak napisał: Czy taki kamuflaż był przypisany do jakichś konkretnych jednostek? Kamo maźnięte przy okazji malowania pojazdów, itp.Maznąć takie coś mogli sobie w każdej jednostce lądowej...
KamilŚwieżak Napisano 16 Styczeń 2021 Autor Napisano 16 Styczeń 2021 czyli nic nadzwyczajnego ale ładny stan więc zostaje w kolekcji. Zdrów
vis1939 Napisano 16 Styczeń 2021 Napisano 16 Styczeń 2021 Skrzynka w kamo nie trafia się często, warto zatrzymać.
Pytanie
KamilŚwieżak
Witam. Wpadła mi wczoraj w ręce taka skrzyneczka na ammo. Może i populares ale chciałem zapytać o to malowanie. Czy taki kamuflaż był przypisany do jakichś konkretnych jednostek?
Stan naprawdę przyzwoity. Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.