zubr34 Napisano 5 Październik 2020 Napisano 5 Październik 2020 Witam Znalazłem czaszkę dzika. Po przyniesieniu do domu wypłukałem w wodzie z brudpurem, ale jeszcze wydziela z wewnątrz lekki nieprzyjemny zapach. Jak się go pozbyć? Bo wiem żeby wybielić to trzeba użyć perhydrolu. Podobno można jeszcze zalać kretem i też wyczyści się. Proszę o poradę
Julekcezar Napisano 5 Październik 2020 Napisano 5 Październik 2020 Kretem wyczyścisz na pewno, ale nie jestem pewien czy kości nie ruszy. Raczej nie powinno.
Cyrograf15 Napisano 6 Październik 2020 Napisano 6 Październik 2020 Najlepsze jest mrowisko. Gotowanie i perhydrol. Wojtek
predi888 Napisano 8 Październik 2020 Napisano 8 Październik 2020 są takie żuczki które zajmują się oczyszczaniem kości ale chyba nie do kupienia
Julekcezar Napisano 8 Październik 2020 Napisano 8 Październik 2020 U nas mrówki najlepiej to robią, jak Wojtek wspomniał. Tydzień w mrowisku i czyste.
zubr34 Napisano 10 Październik 2020 Autor Napisano 10 Październik 2020 Obiecane zdjęcia Kilka dni się wietrzyła i już prawie w ogóle nie czuć Ale ciemne plamy są
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.