poldi Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 WRESZCIE!!!Poszła zima se w cholere i pies z nią tańcowałBo już wszystkim od tej zimypieprzyło się w głowachA na wiosnę każdy w mordedostaje głupawkiPod źdźbłem każdym i pod listkiem szuka se pukawkiŚnieżek stopniał, mrozu nimado okoła suchoA mnie ciągle -w dzień i w nocygada coś do uchaBierz wykrywacz i jedź kopaćżebyś się nie spóźniłTamci wczoraj pojechalibędziesz później bluźniłBo wykopią fanty wszystkiei nic nie zostanieJeszcze dołków nie zakopiątakie to są dranieChciałem kupić do wykrywki plik baterii ślicznychSą baterie - ale zwykłenima alkalicznychUFF!! Już jestem - są okopyjaki dzień wesołyAle z kąd się tutaj wzięłyCałkiem ŚWIERZE doły??Wiosna jest to pora ślicznasami to przyznacieTylko czemu kurwa nędzakleszcze włażą w gaciePrzyczepi się takie bydlei krew se wysysaDobrze że się nie przyczepiłdo mego........ (a tu drogi czytelniku możesz se wpisać tę część ciała w którą użarło Cię to przemiłe stworzonko)Cuś nie spójny jest ten wierszyk nic za darmo ni maMimo że na zewnątrz Wiosna we łbie ciągle zima...Ze Świątecznymi życzeniami dla wszystkich Forumowiczów:Pozdrawiam : Poldi
sanshin Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 to ja dam inny:)Chodzę po rosie Mam wszystko w nosie Chcę mi sie pieprzyć Tyś tez nie lepszy"oto moja radosna twórczoscpzdrSanshin
poldi Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 Dobre!!to ja dam coś jeszcze o Wiośnie: Żaba w stawie dupe moczy Jaki k...wa Świat uroczy " Poldi
ms Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Poldi na naczelnego KO-wca (kultura plus oswiata:-))!
sanshin Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 A to wierszyk pewnego kobieciarza z byłego Leningradu:O Leningradzie miasto przepiękne Ludzie to ku...wy ale ty jestes Swięte".pzdrSanshin
sanshin Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Tym razem polska wiosenna piosnka marszowa:Jak to na woejnce ładnine, kiedy ułan z konia spadnie. A koledzy go nie żałują jeszcze końmi go tratuja"taka wiosenn piosenka:)pzdrSanshin
narcan Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Trawka rośnie,zając dmucha" a ja szukam niewybucha !!!Wesołych Świątecznych Wykopków !
sanshin Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 a oto kilka pancernych fraz:Twarde nasze lufy i mocne nasze dupy"Chej chłopaki w góre ptaki"to są powitalne frazy pancerniaków:)pzdrSanshin
sanshin Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 i dam jeszcze jeden kawałek,W poprzednim ustroju dowcip ten był niepoprawny politycznie.oto on:Rozmawiają dwaj goscie:-wiesz że na rocznice października będą bic nowe monety?-mówi jeden.-No i co z tego-odpowiada drugi-Jak to co z tego trza se odłozyć zapasik.Po następnej rewolucji nabiora wartośći-reasumuje pierwszy"ach ta niepoprawność polityczna:)pzdrSanshin
feeder Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Znacie to?Dookoła wiosnaDym się w polu snujeWszystko to bez sensuAle się rymuje" Refren:AAAA...! jest już wiosna!AAAA...! dłuższe dnieAAAA...! kwiatki rosnąAAAA...! głupie, nie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.