toska Napisano 3 Lipiec 2020 Share Napisano 3 Lipiec 2020 Musiałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 3 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2020 Nie to że sobie jaja robię.... Opis sytuacji.... Byłem Wiadomo z czym... Wiadomo po co.... W pobliżu wiadomo czego... Obserwacja Wiadomo z czym zachowywał się dosyć dziwnie..... Nadawał niczym rosyjski dzięcioł... dosłownie... Trzeba było zjechać z czułością do 50%. W tym samym dniu z tym samym wiadomo czym ale zupełnie daleko od wiadomo czego objawów nie zaobserwowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 3 Lipiec 2020 Share Napisano 3 Lipiec 2020 A nie bałeś się że cię złapie wiadomo kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 3 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2020 1 godzinę temu, predi888 napisał: A nie bałeś się że cię złapie wiadomo kto? Trzeba być czujnym.... Jak niewiadomo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Lipiec 2020 Share Napisano 3 Lipiec 2020 Ale miałeś łeb w folię aluminiową zawinięty? Jak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 3 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2020 Jak......? Jak by miało to pomóc coby dzięcioła nie było to..... Nawet obie....głowy....w pazłotko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.