Martax Napisano 19 Maj 2020 Napisano 19 Maj 2020 Witam Proszę o pomoc w ustaleniu rocznika maszyny do szycia Singer. Numer seryjny to C383816. Próbowałam ustalić na własną rękę ale niestety pokazywało dwie możliwości nie wiem która jest prawidłowa. Pozdrawiam!
Szymonszymonowicz Napisano 6 Grudzień 2020 Napisano 6 Grudzień 2020 Dzień dobry posiadam taka maszynę czy jest w stanie mi coś więcej powiedzieć o jej pochodzeniu itp? Chciałbym ja sprzedać dlatego próbuje się dowiedzieć więcej na jej temat. Numer seryjny to m174100
Jedburgh_Ops Napisano 6 Grudzień 2020 Napisano 6 Grudzień 2020 W przypadku obu postów... W Stanach Zjednoczonych jest coś w rodzaju fan clubu starych maszyn do szycia Singer. Wiem, bo od kobiety z tego środowiska kupiłem kiedyś drugowojenny sewing kit US Army. Potem trochę korespondowaliśmy, bo była zaciekawiona, że po raz pierwszy ktoś z Polski coś od niej kupił. Najprędzej informację o historycznych maszynach Singer zdobędzie się na zagranicznych forach poświęconych starym maszynom.
Pytanie
Martax
Witam
Proszę o pomoc w ustaleniu rocznika maszyny do szycia Singer.
Numer seryjny to C383816.
Próbowałam ustalić na własną rękę ale niestety pokazywało dwie możliwości nie wiem która jest prawidłowa.
Pozdrawiam!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.