korab55 Napisano 11 Luty 2020 Share Napisano 11 Luty 2020 Witam, jest to mój pierwszy post. Chciałbym też zaznaczyć, że nie jestem żadnym kolekcjonerem. Kolega w Anglii kupił na pchlim targu takie oto banknoty . Zamieściłem tylko kilka. Szukałem w googlach, ale takich stempli nie znalazłem. Nie wiem czy są to oryginalne, a jeśli tak to w jakim celu jest stosowano? Może to potwierdzenie władz okupacyjnych dopuszczenia banknotów do obiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Luty 2020 Share Napisano 11 Luty 2020 Ktoś robił próbę i nabił jakieś durne, wydumane stemple, które nawet nie istniały. Generalnie - obiekt do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Luty 2020 Share Napisano 11 Luty 2020 Mają ludzie fantazję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.