Domino(*) Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Siemka!Wykopałem sporo wysadzonych denek od łusek na stanowisku p-lot.Są to na pewno łuski od Flaka kalibru większego niż 88, interesuje mnie jaki to mógł być dokładny kaliber.Prosze o pomoc...Nieopodal znaleziony nieśmiertelnik ciężkiej baterii p-lot... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Jest to denko od łuski naboju do armaty 12,8 cm Flak 40 (dokładna średnica wynosi 167 mm, długość łuski 962 mm).PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Wielkie dzięki za odpowiedż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Domino(*)
Siemka!
Wykopałem sporo wysadzonych denek od łusek na stanowisku p-lot.Są to na pewno łuski od Flaka kalibru większego niż 88, interesuje mnie jaki to mógł być dokładny kaliber.Prosze o pomoc...Nieopodal znaleziony nieśmiertelnik ciężkiej baterii p-lot...
Pzdr
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.