Patryk3221 Napisano 30 Grudzień 2019 Autor Napisano 30 Grudzień 2019 Dzięki. Ktoś może coś wie o pierwszej ozdobie bo tak mi to wygląda?
toska Napisano 30 Grudzień 2019 Napisano 30 Grudzień 2019 A to nie będzie przypadkiem osłona rękojeści szabli?
czestar Napisano 30 Grudzień 2019 Napisano 30 Grudzień 2019 na osłone słabe,ja myślałem o ozdobie pochwy szabli.
Patryk3221 Napisano 30 Grudzień 2019 Autor Napisano 30 Grudzień 2019 Tak. Za słabe, przyznam dopiero zaczynam szukam sprawdzam ale nic nie mogę znalesc. Myślałem może że to jakaś ozDoba do sukni na pasku oczywiście nie teraźniejsze. Ale to tylko wyobraźnia. A moderatorów przepraszam za łamanie regulaminu jestem tu nowy jak by nie patrzeć. ale teraz dopiero zobaczyłem jakie to fajne uczyć się historii i niedowierzac. Jeszcze raz przepraszam czytałem regulamin, ale one zawsze były jak prawo, a do tego ludzie nie wiedząc nic stwierdzają po co ci to po to by zyc
Pytanie
Patryk3221
Witam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.