Bolex Napisano 10 Grudzień 2019 Share Napisano 10 Grudzień 2019 Witajcie mam stara tesoro Cibole która kupiłem lata temu, od kilku lat leży na półce bo były problemy z przewodem którego wówczas nie sposób było mi naprawić samemu bądź przez znanego mi elektryka Czy jeszcze ktoś w Polsce trudzi się naprawa tego antycznego sprzętu? Pozdrawiam gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 21 Grudzień 2019 Share Napisano 21 Grudzień 2019 Cytat Czy jeszcze ktoś w Polsce trudzi się naprawa tego antycznego sprzętu Antyczny, nie antyczny - moja żona Cibolą niejedną klamrę wyjęła z ziemi, ja Vaquero podobnie. A od paru lat jak mamy Deusa, to ani jednej Szło się - i ciach, bach! Fant. Teraz wykresy, identyfikacje, sranie w banię, sprzęt fajny i owszem, tylko farszu w tych pierogach nie ma. Chyba że sami go wybraliśmy jeszcze w czasach tesoraków, bo kręcimy się po swoich śladach. Ale z tesorakiem wchodziło się na nowy teren i raz dwa wyławiało konkrety. Z Deusem można czesać i czesać... Żadna pierdoła się nie uchowa, ale konkrety pochowały. A co do meritum, to sam przyłączam się do pytania. Zasłużone tesoraki poszły w kąt, a przydałoby się przynajmniej w jednej z sond wymienić cały przewód. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.