osa1975 Napisano 5 Czerwiec 2019 Share Napisano 5 Czerwiec 2019 Witam szanowne grono, mam pytanie - czy ktoś posiada pozwolenie z nadleśnictwa? - potrzebuję taki papier (skan, zdjęcie) z zamazanymi danymi personalnymi. "Mój" nadleśniczy (z mojego regionu) stwierdził, iż zatwierdzi mi wniosek bez problemu - natomiast w tym nadleśnictwie jeszcze nie wystawiali takowego zezwolenia (posiadają wiedzę co potencjalnie powinno być w takim pozwoleniu) i dobrze by było gdybym poglądowo pokazał takie gotowe zezwolenie z treścią merytoryczną bez danych osobowych. Czy ktoś posiada takowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2019 Share Napisano 5 Czerwiec 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa1975 Napisano 5 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2019 Dzięki Moderator, ja już wcześniej czytałem ten wątek - natomiast potrzebuję zgody bez danych a nie wniosek. Może to znacznie przyspieszyć wydanie zgody w nadleśnictwie z mojego regionu (sami o tym wspomnieli) gdzie niestety jeszcze nie wydawano wcześniej takowych. Ja ich rozumiem, iż każdy chce mieć "dupochron" natomiast jeżeli oni sami będą musieli "przetrzeć" ten szlak proceduralnie to może to zająć sporo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2019 Share Napisano 5 Czerwiec 2019 Ale możesz u podmiotu lirycznego poprosić o taki taką zgodę, jak On otrzymał (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa1975 Napisano 5 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2019 Witam raz jeszcze, otrzymałem już decyzję z innego nadleśnictwa (oczywiście pozytywna) od forumowicza !!!, która powinna mi się bardzo przydać w tym procesie. Natomiast jeżeli ktoś jeszcze ma takową to bardzo chętnie skorzystam dla porównania. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.