tysiac410 Napisano 8 Maj 2019 Share Napisano 8 Maj 2019 Witam. Kiedyš tu bywałem i można byľo coś kupić, sprzedać, ale widzę, że zlikwidowano..... Mam w takim razie pytanie, czy są jakieś fachowe strony, gdzie mogę sprzedać wykrywacz.Nie chcę się bawić w allegra czy olxy jakieś. Po prostu chcę dotrzeć do zainteresowanych na poważnie. Proszę o jakieś propozycje stron z giełdą czy coś takiego. Szkoda, że nie mogę powiedzieć tu co mam do sprzedania za wykrywacz..... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa74 Napisano 8 Maj 2019 Share Napisano 8 Maj 2019 Nic nie ma takiej sily sprzedaży jak portal na A lub Olx, ale zawsze możesz stanąc z nim na lokalnym bazarze w rodzinnej miejscowości. W sprzedaży liczy się dotarcie do odbiorcy, a na tych portalach jest sporo osób poszukujących oferowane dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.