prezes Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Wesołych, rodzinnych i spokojnych Świąt. Obfitego Dyngusa! Nie zapomnijcie Kochani wstać, od uginającego się od pyszności stołu i iść na poszukiwania - oby udane. Wszystkiego najlepszego !Magda Haber
maxikasek Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Byle nie z policją....... Wesołych Świąt.
redaktor Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Kochani! kolorowych jajeczek, wycinanych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku,a przede wszystkim udanego lania w mokrym dniu suchego ubrania – jednym słowem WESOŁYCH ŚWIĄT, życzy redakcja Odkrywcy: Izabela Kwiecińska, Joanna Orłowska, Łukasz Orlicki, Piotr Maszkowski
MK Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Najlepszego! Wesołego Alleluja, Dyngusa mokrego (bez ingerencji pogody :-) Jaja smacznego i staropolskiego Śniadania Potężnego!No i udanych łowów po Świętach!Michał
j_a_c_e_k Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 To i ja sie dolacze Wesolego Alleluja i mokrego po...dkoszulka ;-)
grek Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 To i ja się przyłączam do życzeń, z tej okazji to nawet się zalogowałem w końcu :}pozdrawiam grek
SaS Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Wesołości świątecznych i mokrego poniedziałku życzySaS
jack61 Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Kolorowych jaj pisanych.Świąt wesołych roześmianych .W poniedziałek wiadra wody ,zdrowia szczęścia i pogody. A po świetach Na wykopki czasu wielei w sobotę i w niedzielę.Wielkiej krzepy do kopania,leśniczego nie spotkania.Piszczałeczki bardzo sprawnej,i spotkania laski ładnej.Po powrocie plecak wielkia w nim znalezione szelki,łuski,hełmy,epoletyi Perkuna trzy bagnety.By starości dotrwać całoniewybuchów bardzo mało.A listonosz raz w miesiacuczy też w mrozie czy też w słońcuniech przyniesie bez spóznienia nam Odkrywce do przejrzenia.W pracy niechaj czeka czektego wszystkim zyczy JACKJack61niech przyniesie
stec Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Ja również dołączam się do życzeń i z tej okazji: Życzę miłych, pogodnych i obfitych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa!!!STEC
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.