michalw95 Napisano 17 Kwiecień 2019 Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Witam wszystkich niedawno zakupiłem używany wykrywacz wszystko działało prawidlowo, ale od niedawna zauważyłem że wykrywacz się wzbudza I lata sygnał po całej skali. Jak odlaczylem cewke jest to samo. Dodam, że ostatnio wymieniłem baterie na nowe. Proszę o pomoc I z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 17 Kwiecień 2019 Share Napisano 17 Kwiecień 2019 przytrzymaj przez ok 5 sec przycisk włączenia - zresetujesz ustawienia fabryczne, ale najpierw zmień baterie jeszcze raz, najlepiej na alkaliczne popatrz czy czasem coś w gniazdku nie siedzi jakiś syf i podsusz trochę elektronikę, ...a bez cewki może wariować jak masz możliwość to sprawdź na innej cewce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalw95 Napisano 17 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Sprawdzałem baterie, zresetowalem ustawienia i dalej nic nie pomogło. Tak to wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 17 Kwiecień 2019 Share Napisano 17 Kwiecień 2019 1podłącz jeszcze cewkę i zresetuj 2sprawdź jeszcze na inne j cewce i załóż inne baterie, a nie sprawdzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalw95 Napisano 19 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2019 Baterie różne wsadzalem czy to nowe czy stare dalej to samo na cewce wzbudza się wykrywacz.. Pytanie ile mniej więcej mogła by kosztować taka naprawa w serwisie i czy ktoś z użytkowników może miał podobny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalw95 Napisano 27 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2019 Ktoś coś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 27 Kwiecień 2019 Share Napisano 27 Kwiecień 2019 Rozkręć wtyczkę i Sprawdź kabelki,możliwe że się któryś oderwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.