Cichy79 Napisano 17 Marzec 2019 Napisano 17 Marzec 2019 Witajcie, jestem na forum pierwszy raz, jeżeli wybrałem złą grupę, proszę poprawcie mnie. Piszę z pytaniem, czy ktoś potrafi odczytać zapisy na niniejszym nieśmiertelniku oraz , gdzie mógłbym znaleźć informacje nt ruchów tych wojsk. pozdr. Cichy
Cichy79 Napisano 19 Marzec 2019 Autor Napisano 19 Marzec 2019 tzn?, uśmiech?, przepraszam za lakoniczne pytania, ale sam nie jestem w stanie w stanie znaleźć odp, dlatego szukam. mój niemiecki nie pozwala na to , żeby biegle poruszał się po stronach niemieckich i dlatego zaproponowałem , żeby osoba , która ma biegłość w tym temacie pomogła Cichy
Slajmi130 Napisano 20 Marzec 2019 Napisano 20 Marzec 2019 Jest takie narzędzie jak translate.google.pl tam możesz sobie przetłumaczyć. Raczej nie spodziewałbym sie że ktokolwiek z nas będzie gdziekolwiek dzwonil
Pytanie
Cichy79
Witajcie, jestem na forum pierwszy raz, jeżeli wybrałem złą grupę, proszę poprawcie mnie.
Piszę z pytaniem, czy ktoś potrafi odczytać zapisy na niniejszym nieśmiertelniku oraz , gdzie mógłbym znaleźć informacje nt ruchów tych wojsk.
pozdr. Cichy
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.