norbert lat 13 Napisano 14 Luty 2019 Share Napisano 14 Luty 2019 Pytanie jak w temacie - dawno mnie nie było na tym forum i widze, ze sie troche pozmieniało. Gdzie można wystawić wykrywacz na sprzedaż (poza oczywistym OLX i allegro)? Jest jakieś inne duże forum poszukiwaczy z działającą giełdą? A może zakaz handlu na tym forum tyczy sie tylko fantów, a sprzętem do poszukiwań można handlować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 14 Luty 2019 Share Napisano 14 Luty 2019 Zakaz handlu na forum, zakaz zamieszczania ogłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 14 Luty 2019 Autor Share Napisano 14 Luty 2019 To gdzie w takim razie mozna sprzedac wykrywke? Nie licze na przypadkowych ludzi z OLX itd bo mam do sprzedania fajnego staruszka HS-3 wiec raczej dla "zajawkowiczów". Btw jest pare wystawionych na OLX za 700-800 zl, to dobra cena czy jednak troche drogo? Bo za tyle to ja nowego kupowałem kilkanaście lat temu i zastanawiam sie czy tak dobrze trzymaja wartosc czy te oferty na OLX są z kosmosu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 14 Luty 2019 Share Napisano 14 Luty 2019 olx, allegro, ja sprzedawałem 3 razy smętka i zawsze znajdował się kupiec w ciągu max 3 dni. i zawsze było to 900 - 1000 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 14 Luty 2019 Share Napisano 14 Luty 2019 Jest dużo lokalnych stron z ogłoszeniami. Lento.pl, sprzedajemy.pl, ogłaszamy24.pl itd. Tego jest pełno. Można sprzedać na forach detektorystów np.: rutusowiec jeżeli masz już tam konto... Na tym forum nie ma takiego działu i całe szczęście. Olx i alledrogo nie pasują? Na tzw fejkbuku jest pełno grup, które przyjmą takie ogłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 14 Luty 2019 Autor Share Napisano 14 Luty 2019 7 hours ago, rafal_etz said: olx, allegro, ja sprzedawałem 3 razy smętka i zawsze znajdował się kupiec w ciągu max 3 dni. i zawsze było to 900 - 1000 zł. Och kurcze czyli jednak ładnie trzymają wartość A mój to praktycznie idealny stan z większą cewką wiec pewnie z 900 moge wziac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 14 Luty 2019 Autor Share Napisano 14 Luty 2019 6 hours ago, pumpernikiel said: Jest dużo lokalnych stron z ogłoszeniami. Lento.pl, sprzedajemy.pl, ogłaszamy24.pl itd. Tego jest pełno. Można sprzedać na forach detektorystów np.: rutusowiec jeżeli masz już tam konto... Na tym forum nie ma takiego działu i całe szczęście. Olx i alledrogo nie pasują? Na tzw fejkbuku jest pełno grup, które przyjmą takie ogłoszenie. Nie chciałem wystawiać smętka na allegro itd wlaśnie jakiegoś forum szukałem, sprawdze rutusowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 14 Luty 2019 Share Napisano 14 Luty 2019 @norbert lat 13 Na Rutusowcu musisz chociaż się przywitać, a najlepiej ładnie zapytaj czy możesz dodać ogłoszenie jeżeli nigdy się tam nie udzielałeś bo trafisz na "dołek". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 15 Luty 2019 Share Napisano 15 Luty 2019 Poniżej 900 nawet bym go nie sprzedawał, dwa razy miałem smętka i dwa razy żałowałem że go sprzedałem, lepszego kosiarza na fanty nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.