Oskar1994 Napisano 3 Styczeń 2019 Autor Napisano 3 Styczeń 2019 Znalazłem fragment sygnowanego koroną widelca/noża niedaleko pałacu dawnego właściciela tutejszych włości. Czy koroną to tylko zdobienie? Może oznaczenie producenta? proszę o pomoc.
Oskar1994 Napisano 3 Styczeń 2019 Autor Napisano 3 Styczeń 2019 Pumpernikiel to znalezisko z woj.mazowieckiego.
pumpernikiel Napisano 3 Styczeń 2019 Napisano 3 Styczeń 2019 Dzięki za odpowiedź. Zwróć uwagę na mały krzyż u góry oraz na budowę z dwóch części".
Oskar1994 Napisano 3 Styczeń 2019 Autor Napisano 3 Styczeń 2019 Znalazłem fragment sygnowanego koroną widelca/noża niedaleko pałacu dawnego właściciela tutejszych włości. Czy koroną to tylko zdobienie? Może oznaczenie producenta? proszę o pomoc.
Pytanie
Oskar1994
Znalazłem fragment sygnowanego koroną widelca/noża niedaleko pałacu dawnego właściciela tutejszych włości. Czy koroną to tylko zdobienie? Może oznaczenie producenta? proszę o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.