panzerhrabia Napisano 21 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2018 witamwpadł w moje ręce deus xp ze słuchawkami bez panela z wyświetlaczem, który kosztuje nowy około 2300 zł czy ktoś może zrobił aplikacje na telefon którą by zastąpiła tak panel telefonem???PozdrawiamM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacian Napisano 22 Grudzień 2018 Share Napisano 22 Grudzień 2018 Raczej nie bo z tego co wiem komunikacja odbywa się radiowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Grudzień 2018 Share Napisano 22 Grudzień 2018 Bluetooth i Wifi to też radio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacian Napisano 22 Grudzień 2018 Share Napisano 22 Grudzień 2018 Nie znam sie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 19 Styczeń 2019 Share Napisano 19 Styczeń 2019 Mogę ci napisać, myślę jednak, że cię na to nie stać. Stworzenie frontendu oraz algorytmu, który pożeni HW smartfona z wykrywczem, to nie to samo, co zrobienie arkusza excela z wyliczeniem miesięcznych wydatków.Jestem pewien, że taniej wyjdzie ci kupić panel.Zaoszczędzisz sobie nieco dutków - spokojnie na nowy samochód. :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 7 Luty 2019 Autor Share Napisano 7 Luty 2019 witam oczywiście jestem świadomy że coś takiego kosztuje nie mało ale też bez szaleństwa, sam pracuję w branży IT ale znając życie to miałem nadzieję że ktoś mógł w wolnej chwili z nudów sam dla siebie zrobić ... Pozdrawiam M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 8 Luty 2019 Share Napisano 8 Luty 2019 @panzerhrabia Pożycz panel. Utwórz 5-7 programów które Cię interesują i zapisz na słuchawkach. Wgraj soft 5.2, który ma rozbudowane menu słuchawek i spokojnie to wystarcza. P.S. Uzbierałeś na wersję lite to uzbierasz i na panel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.