Mani87 Napisano 20 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2018 Proszę o informacje jeżeli ktoś posiada odnośnie tej monetki, u dołu widnieje data 1802 oraz herb średnica 10 mm jednostronna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 20 Grudzień 2018 Share Napisano 20 Grudzień 2018 Jakiś szeląg z Rygi chyba zdjęcie słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mani87 Napisano 21 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2018 zrobiłem wyraźniejsze zdjęcie monetki teraz powinno widać szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mani87 Napisano 21 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2018 szeląg ryski to raczej nie bo data mi się coś nie zgadza, dodałem lepsze zdjęcie to może więcej będzie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 21 Grudzień 2018 Share Napisano 21 Grudzień 2018 pomorze? Kujawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mani87 Napisano 21 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2018 Jeżeli chodzi o lokalizację znaleziska to Dolny Śląsk okolice Legnicy, oprócz tej monetki na tym terenie wyszło parę Greszli, krajcary Leopolda, ogólnie Śląsk wszystko inne mam już zidentyfikowane, tylko tej nie mogę nigdzie znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 21 Grudzień 2018 Share Napisano 21 Grudzień 2018 http://www.ma-shops.com/koci/item.php?id=13705&lang=de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mani87 Napisano 29 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2018 Tak to jest ta moneta , dzięki za namiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.