Tawarisz Napisano 12 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2018 Cześć, ostatnio miałem zachciankę na wyczyszczenie mojej kolekcji, lecz niestety przesadziłem z temperaturą wody myjąc maskę p.gaz VM-37. Teraz jest przebarwiona i jakby wyschnięta na tym osku". Co poradzić na tą dolegliwość? Może zwykła nivea pomoże? Proszę o jakąkolwiek pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Grudzień 2018 Share Napisano 12 Grudzień 2018 Raczej jakiś preparat do zmiękczania uszczelek samochodowych.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tawarisz Napisano 12 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2018 Znaczy się, nie jest ona twarda, guma mi tylko spękała. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 20 Luty 2019 Share Napisano 20 Luty 2019 tylko mleczko lateksowe, żadne tłuszcze, bo one niszczą gumę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.