anemon Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Napisano 4 Grudzień 2018 Witam,czy jest ktoś w stanie rozpoznać cóż to za umundurowanie/formacja austro-węgierskiego żołnierza? Nigdy wcześniej się z takim nie spotkałem. Ten po lewej w skórzanej? kurtce.Pozdrawiam
Tyr Napisano 5 Grudzień 2018 Napisano 5 Grudzień 2018 Po całości trudno znaleźć ale tu widać. Równie dobrze może to być goniec motocyklowy.
anemon Napisano 5 Grudzień 2018 Autor Napisano 5 Grudzień 2018 Krój kurtki wygląda prawie identycznie, dlatego też skłaniam się ku jednostce zmotoryzowanej. Dzięki za pomoc!
anemon Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Napisano 4 Grudzień 2018 Witam,czy jest ktoś w stanie rozpoznać cóż to za umundurowanie/formacja austro-węgierskiego żołnierza? Nigdy wcześniej się z takim nie spotkałem. Ten po lewej w skórzanej? kurtce.Pozdrawiam
Tyr Napisano 4 Grudzień 2018 Napisano 4 Grudzień 2018 prawdopodobnie motocyklista lub kierowca samochodowy
anemon Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Napisano 4 Grudzień 2018 Jest gdzieś w internecie wzór jak to wyglądało? Moje poszukiwania są dość ubogie w pożądane efekty.
Pytanie
anemon
Witam,
czy jest ktoś w stanie rozpoznać cóż to za umundurowanie/formacja austro-węgierskiego żołnierza? Nigdy wcześniej się z takim nie spotkałem. Ten po lewej w skórzanej? kurtce.
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.