yupiter Posted April 7, 2004 Author Share Posted April 7, 2004 Większość z nas zna się z jedynie z z wymiany zdań na forum. Jeśli prezentujemy jakieś zdjęcia, to są to zazwyczaj zdjęcia przedmiotów, które wykopaliśmy.Tymczasem myślę, że wielu z nas chętnie zobaczyłoby zdjęcia kolegów z eksploracji z innych regionów kraju.Wtedy łatwiej będzie poznać się i nawiązać kontakt na spotkaniach, czy zlotach.Proponuję wklejać zdjęcia z krótkim opisem: kto na nim jest i rejonu, w którym kopaliśmy (no, naturalnie bez namiarów, chyba, że ktoś chce :-)))))Poniżej zaczynam od siebie.Na zdjęciu po prawej mój kolega po wykrywce" Natan (Chorzów), a ja po lewej (Mikołów). Wypad z dnia 20.03.2004 w okoliach Tychów w poszukiwaniu śladów po pociągu pancernym Groźny.Lało więc efekt kopania był mizerny (parę łusek, monetki z PRL-u i podkowa).PozdrowieniaYP Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack61 Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Człowieku co ty proponujesz .Nikt przy zdrowych zmyslach nie zamiesci zdjecia z wykopków chyba ze na plazy w Międzyzdrojach z lopatką syna .Przypomne Ci ze obowiazuje ustawa a szanowni funkcjonarjusze Policji spragnieni skcesow czesto tu zagladaja i bylaby to dla nich frajda dostac dokumentacje zdjeciowa tych co ustawe łamią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jadzia Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Witam, pomysl bylby dobry gdyby szanowni funkcjonariusze tu nie zaglądali, ale niestety jest jak jest więc byłaby to kopalnia rysopisów do ewentualnych listów gończych:(Za to policja odnotowałaby niebywałe sukcesy!pzdr Jadzia Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack61 Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Yupiter te łuski to oczywiście rybie monety z lat 60 podkowa konika garbuska co go Jasio prowadzał w 1988 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yupiter Posted April 8, 2004 Author Share Posted April 8, 2004 Może macie rację, ale takie zdjęcia to przecież pierdoły w porównaniu z niektórymi wybuchowymi tekstami. A namierzyć ich twórców tym bardziej nie jest trudno.Wystarczy, że jakiś tajniak pokręci się gdzieś na giełdzie albo na zlocie i będzie miał materiału do obróbki na całe lata.Zresztą jak chcecie......Jeśli Bocian jesteś zdania, że post może nam zaszkodzić - wytnij.Było w dobrej wierze....YP Link to comment Share on other sites More sharing options...
wall Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Cześć Yupiter.Sam w sobie pomysł jak najbardziej sympatyczny i normalny. Tylko kraj, którym przyszło nam żyć jakiś taki popieprzony.A propos Groźnego. Też ostatnio miałemn zamiar pokręcić się wzdłuż torów w Wyrach ale tubylec mnie przegnał :) Pozdrawiam WALL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Mogę wyciąć jedynie na wyraźną prośbę autora.Nie mogę sam podejmować takich decyzji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mp Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Yupiter pamietaj zyjemy w kraju PRAWA I SPRAWIEDLIWOSCI ! musimy przestrzegac tego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.