yupiter Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Większość z nas zna się z jedynie z z wymiany zdań na forum. Jeśli prezentujemy jakieś zdjęcia, to są to zazwyczaj zdjęcia przedmiotów, które wykopaliśmy.Tymczasem myślę, że wielu z nas chętnie zobaczyłoby zdjęcia kolegów z eksploracji z innych regionów kraju.Wtedy łatwiej będzie poznać się i nawiązać kontakt na spotkaniach, czy zlotach.Proponuję wklejać zdjęcia z krótkim opisem: kto na nim jest i rejonu, w którym kopaliśmy (no, naturalnie bez namiarów, chyba, że ktoś chce :-)))))Poniżej zaczynam od siebie.Na zdjęciu po prawej mój kolega po wykrywce" Natan (Chorzów), a ja po lewej (Mikołów). Wypad z dnia 20.03.2004 w okoliach Tychów w poszukiwaniu śladów po pociągu pancernym Groźny.Lało więc efekt kopania był mizerny (parę łusek, monetki z PRL-u i podkowa).PozdrowieniaYP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Człowieku co ty proponujesz .Nikt przy zdrowych zmyslach nie zamiesci zdjecia z wykopków chyba ze na plazy w Międzyzdrojach z lopatką syna .Przypomne Ci ze obowiazuje ustawa a szanowni funkcjonarjusze Policji spragnieni skcesow czesto tu zagladaja i bylaby to dla nich frajda dostac dokumentacje zdjeciowa tych co ustawe łamią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Witam, pomysl bylby dobry gdyby szanowni funkcjonariusze tu nie zaglądali, ale niestety jest jak jest więc byłaby to kopalnia rysopisów do ewentualnych listów gończych:(Za to policja odnotowałaby niebywałe sukcesy!pzdr Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Yupiter te łuski to oczywiście rybie monety z lat 60 podkowa konika garbuska co go Jasio prowadzał w 1988 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Może macie rację, ale takie zdjęcia to przecież pierdoły w porównaniu z niektórymi wybuchowymi tekstami. A namierzyć ich twórców tym bardziej nie jest trudno.Wystarczy, że jakiś tajniak pokręci się gdzieś na giełdzie albo na zlocie i będzie miał materiału do obróbki na całe lata.Zresztą jak chcecie......Jeśli Bocian jesteś zdania, że post może nam zaszkodzić - wytnij.Było w dobrej wierze....YP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wall Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Cześć Yupiter.Sam w sobie pomysł jak najbardziej sympatyczny i normalny. Tylko kraj, którym przyszło nam żyć jakiś taki popieprzony.A propos Groźnego. Też ostatnio miałemn zamiar pokręcić się wzdłuż torów w Wyrach ale tubylec mnie przegnał :) Pozdrawiam WALL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Mogę wyciąć jedynie na wyraźną prośbę autora.Nie mogę sam podejmować takich decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Yupiter pamietaj zyjemy w kraju PRAWA I SPRAWIEDLIWOSCI ! musimy przestrzegac tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.