hipolit-O4 Napisano 31 Lipiec 2018 Share Napisano 31 Lipiec 2018 Ja dopatrzyłem się gęby Leopolda ale powinien być srebrny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 31 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2018 Fals z epoki?Może ktoś więcej dojrzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 31 Lipiec 2018 Share Napisano 31 Lipiec 2018 Jesteś pewien że to miedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 2 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2018 Jak dla mnie miedż,na krawędziach wychodzi miedź.Może był kiedyś posrebrzony?Dla porównania krajcar Fryderyka które były ze słabego srebra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 2 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2018 x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.